sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Taikin myyjäiset.

En ihan tykkää tuosta kuvasta, mutta menkööt. :)
Taik:in joulumyyjäisissä oli taas kerran ihanaa. Löysin vaikka mitä hauskaa, mutta en ostanut paljoa, koska rahaa on niin vähän. Moni niistä jutuista on inspiroivia, tekee mieli itse alkaa askarrella.  Esimerkiksi siellä on niistä kiinni silitettävistä helmistä tehtyjä kelloja. Olisin ehkä halunnut semmoisen, jos siellä olisi ollut minulle sopivia värejä, nyt tarjolla oli vain niin kirkkaita, etten tahtonut. Monet heijastimet ja magneetit ovat myös innostavia.  

Olen koko syksyn intoillut kuviksen sivuaineessa dioista, ja niistä kehyksistä. Tuolla myyjäisissä oli sitten niihin kehyksiin tehtyjä koruja. Melkein olisin ostanut sellaisen, mutta en sitten ostanut. Minua niissä dioissa on kuitenkin eniten inspiroinut se läpikuultava pikkuruinen kuva.


Näin sielä myös ihanan kirjan, joka oli itse sidottu. Sen kannessa oli hieno  vanha valokuva, ja silkkinauhoja. Olisin ostanut sen, mutta se oli 30€, eikä minulla ollut niin paljoa. Kun tulin kotiin, kaivoin kaapista kirjan, jonka kerran poimin kirjaston poistolaarista. Siinä on kauniit vanhat kannet, nahkakylkineen. Leikkasin pakkauspaperista siihen uudet sivut, otin vanhat suurimmaksi osaksi pois. Liimasin lopuksi kanteen kuvan, jonka löysin toisesta vanhasta kirjasta. Siinä tyttö esittelee lelujaan ja kiiltokuviaan -ihanaa. :)

Aika mukavaa, eikä maksanut kolmea kymppiä. 

Ei kommentteja: